job done

2013-04-28 | 04:11:14
Okeeej, klockan närmar sig tio en lördagkväll och jag har precis slutat. Jobbade mellan 11am-9pm idag då mina värdföräldrar skulle på middag med någon av min värdmammas anställda (hon har egen tandläkarklinik). Dom drog ut lite på tiden så dom kom hem 45 min senare, fick i alla fall ett sms om att dom skulle bli sena o bad så mycket om ursäkt - för mig gjorde det inget! Hade inga planer för kvällen eftersom jag ändå skulle sluta så sent o sen kollade jag ändå bara TV eftersom barnen låg o sov.
 
Startade iallafall morgonen med att gå upp tidigare för att hinna springa o powerwalka en timme innan frukost, känner inte igen mig själv. Alla andra gånger jag börjar lite senare jublar jag av lycka för att då får jag sova längre! Har nog kommit fram till att det har varit problemet till att jag känt mig så seg i kroppen o slut på energi 9/10 dagar, jag sover liksom helt enkelt FÖR mycket, sover typ 12 timmar varje natt innan men nu dessa dagar när jag gått upp efter 9 timmar ca så är jag pigg under dagen o har mer energi. Sen kanske vädret är en bidragande orsak också, vem vet.
 
Hände inte så mycket under dagen faktiskt och vid 7-tiden blev jag som sagt själv med dom alla tre - nemas problemas! Bada R för första gången o det gick bra (blev varnad innan för att hon flänger o far hela tiden haha)..Värre var det dock när det var dags för alla krämer (hon har jättetorr hy så hon har tre olika krämer o smörjas in med varje kväll) o pyjamaspåtagning för jäääkel va hon flängde hit o dit o hon skulle göra allt förutom att va still! Va ju fan svettig när det var klart hahaha! Skjutsade dom stora i säng o när R somnat så läste jag lite för I innan vi släckte lampan.
 
Sen åt jag återigen godaste glassen på planeten o kollade TV tills mina VF kom hem! 1,5 timmes jobb var liksom inte så krävande där i slutet på kvällen haha..
 
http://distilleryimage4.s3.amazonaws.com/28960ac0adbc11e2987d22000aaa0a97_7.jpg
 
Min första gång i City, 2 månader sedan. GALET.
-------

jobbig dag?

2013-04-27 | 01:51:25
Nä, inte så.
 
Började med att jag fick börja senare pga. att jag jobbade längre igår så började vid 10, men gick upp vid 8 för att köra en runda ute. När jag väl började så lekte jag med R i 45 min typ innan jag la henne för nap, hon vaknade inte förrän 12.10 o efter det var det dags för hennes lunch - sen min. R o min värdmamma skulle på 9-månaderskontroll vid 1.30 så en stund innan det fick jag ett litet break innan jag skulle hämta dom stora på skolan vid 2.40! Gav dom snack där sen gick vi till biblioteket för att kolla en film, kommer dock inte ihåg namnet men den var bra faktiskt - speciellt med tanke på att det var barnfilm! (Btw, dagens barnfilmer är ju något annorlunda än när man själv var liten - dessutom så skrattar man åt saker som faktiskt är roligt men som man inte skulle fatta som liten nu när man är äldre haha).

När vi kom hem från det så bytte D om för vi skulle åka till Martial Arts, sen när jag kom hem så var det middag framme o jag slutade. Kanondag helt enkelt, fler av dessa!
 
btw, min värdfamilj hade beställt hem mat idag - någon form av thai/kinamat och som många av er kanske vet äter jag aldrig det pga. man inte kan veta om dom använder jordnötsolja (är allergisk mot nötter, och även min äldsta värdflicka) i maten. Meen, min värdpappa hade kollat extra noga med att dom inte skulle använda något med nötter vilket dom inte gjorde! Så var lugna puckar o jag börja käka, känner att min läpp svullnar upp på ena sidan efter ett tag o känner efter direkt om det kliar i halsen, ingenting. Säger i alla fall till min värdmamma hur jag känner och hon kollar på mig med stora ögon o tar fram allergigrejer utifall att, eftersom jag fortfarande inte känner något kli men läppen fortsätter bli lite större kommer vi fram till att det måste varit något i en stark rätt vi hade. Min läpp har reagerat likadant på för kall glass en gång också så antagligen har jag känsliga läppar...haha!
 
Just in case åt jag bara hederlig kyckling o ris (på en ny tallrik tillomed mamma haha), läppen är fortfarande lite svullen men betydligt mindre än förut.
 
-------

Btw, vilka är ni?

2013-04-26 | 01:45:34
HEY YOOU! YES YOU? WHO ARE YOU?
 
Nä meeeen asså, ni är en del som kikar in här varje dag - kan ni inte bara kommentera vilka ni är? En liten gullig kommentar, blir så nyfiken hehehehe. BRA TACK HEJ!
 
http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/0be1d522949811e289dc22000a9f12b0_7.jpg
-------

YUM

2013-04-26 | 01:43:13
heyya!
 
Jobbat cp-långt idag, 11,25 timmar sisodär. Men vad gör man inte för att ställa upp, min familj är så snälla mot mig gällande allt ändå tycker jag. Kan med handen på hjärtat säga att inte EN enda negativ sak har dom sagt till mig här. Inte ifrågasatt något, inte bett mig göra något på ett annat sett, om jag bett om något så är det alltid "Yes, no problem". Ibland blir jag nästan lite rädd för att allt bara ska vända tvärt haha, jag menar - man hör om vissa aupairer som får klagomål på hur dom viker tvätten? Haha, tragiskt men sant....

Anyway! När jag kom hem gjorde jag en egen nyyyttig fiskburgare med stor sallad till (tackar gudarna för att vi faktiskt har nyttiga alternativ hemma!) och till efterrätt åt jag brownie som mina värdbarn bakat o lite Turkey Hill Double Dunker (<333333) glass till! YUUUUMMMMM. Tänkte att jag får ha min veckas "ätardag" idag, men kom på att jag vill ju faktiskt ha ännu mer onyttigt om jag ska ha den så vet inte hur jag ska göra hahaha! Det som jag i alla fall har som regel här - ät nyttig mat och ha "råd" att äta godsaker istället.
2 månader i staterna idag förövrigt, sinnessjukt så fort det gått!!! 10 kvar som AuPair och 1 månad med resoooor! (Om jag inte förlänger, kan jag ju faktiskt inte veta nu...)
 
Jag undrar lite när den där riktiga, galna hemlängtan kommer - om den ens kommer? Det vanligaste brukar vara vid 3 månader har jag hört. Tur att det är så mycket som händer nu framöver så jag kanske slipper det värsta :) Sen i Augusti kommer ju mina päroooon IIIH!!
 
 
Gårdagens middag! Citronpepparkryddad torsk, sallad och surdegsciabatta! MMHHH

 
Haha stod en limmo parkerad utanför skolan idag - fett kul om den faktiskt skulle hämta upp ungar!
-------

det är inte så dramatiskt

2013-04-24 | 21:57:00
Insåg att mitt senaste inlägg kanske såg lite väl deprimerat ut, så är det inte. Jag hade bara en skitdag igår, en av många andra som kommer komma till mig detta året. När dessa kommer så känns det som att jag vill packa väskorna o åka hem, men sen nästa dag är det som bortblåst.
 
Idag är det svensk sommar i Bronxville, jag kunde inte vara lyckligare eftersom jag är ledig! Började dagen med intervaller och sen slängde jag på mig nya (ääälskade bikinin) från VS o låg ute i solen i sisådär 3 timmar. Om jag fått färg? HA! Jag är förfan svenne, bränner mig ju direkt.....
 
Ikväll kanske Sarah kommer hit, vad vi gör får vi se då! Förmodligen promenera runt i kvällsolen och njuta lite till.
 
http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/db9de244acfb11e2939222000a9f1385_7.jpg
-------

sometimes it's hard

2013-04-24 | 03:46:16
Det börjar med Julia, hon får genomgå rematch och flyttar till Connecticut - en av dom jag umgicks mest med här försvinner.
Sen har vi Waleria, hon måste åka hem pga. jobberbjudande - den jag umgicks mest med här.
Sarah, kanske ska genomgå rematch nu också och vem vet vart hon hamnar? - en jag börjat umgås med en del här det senaste.
 
Känns som att så fort jag hittar någon jag klickar o börjar umgås med så händer något som gör att dom måste försvinna. Sen har jag ju i alla fall Rebecka o Malin i Hasting-on-hudson men är lite mer komplicerat att träffa dom eftersom jag inte har bil 99,5 gånger av 100. Sen känner jag mig liksom inte helt hemma i min AuPair-grupp heller (no offence till er aupairer där)...
 
Detta blandat med att jag börjar få lite hemlängtan gör det hela lite jobbigt. Meeen...
 
Jag hoppas att jag hittar massa skönt folk när jag börjar min utbildning den 4e maj. Punkt slut.
 
 
-------

att leva "dubbelliv"

2013-04-24 | 03:38:55
Något som jag kommit fram till det senaste dagarna är att jag lever just nu ett dubbelliv. Jag har ett liv hemma i Sverige, samtidigt som jag håller på att bygga upp ett liv här i USA. Vänner i Sverige, Nya vänner här. Det är så himla svårt att försöka hålla kontakt med alla både här och hemma. Jag hoppas ni förstår det, för även om jag inte hör av mig så mycket så betyder det inte att jag inte tänker på er. Jag tänker på alla hemma i Sverige varje dag. Tro mig!


http://distilleryimage6.s3.amazonaws.com/2959466e95bd11e29cae22000a9f1378_7.jpg
-------

SÖNDAG

2013-04-22 | 02:33:09
Jag insåg att jag hade så mycket att berätta om vad som hänt i helgen så jag fick göra två inlägg haha!
 
Idag vaknade jag och Sarah runt 12, gick upp nån halvtimme senare - fixade oss sen drog vi ut för att käka frukost någonstans, slutade med att det blev lunch på Pete's istället på uteserveringen! MYS! Drog sen vidare till White Plains igen för att njuta av lediga timmar, bytte storlek på min kavaj sen blev jag även en kofta och ett jättegulligt linne rikare. Vi lyxade även till det med en 10 mins massage, asså DÖDA mig vad ont det gjorde. Jag är så jäkla stel tydligen hahaha!
 
Käkade en kanelbulle också, som inte ens va god. Stor som fan va den o dränkt i glasyr. Fick ner halva i alla fall! hehehe
 
Tog tåget hem o nu ligger jag här i sängen, har också fått tillåtelse att låna min VM's cykel så jag kan ta mig till gymmet på mornarna, WEE!
 
So loong!
 
-------

fullspäckad helg jamenvisst

2013-04-22 | 02:25:46
Haha gud inte en ledig stund denna helg alltså. Började med att igår mötte jag upp Linnea o Sarah i White Plains för shopping, hittade ett par ballerina och en kavaj från H&M som dock var en storlek för liten och även en väska från Forever 21. Sen tog jag och Sarah tåget först hem till henne för att hämta kläder, smink osv. och sen drog vi hem till mig där vi gjorde oss redo för kvällen som skulle spenderas i city!
 
Runt 8.30 drog vi in till Bronxville downtown för käk på Pete's (mitt o Walerias stammisplace) och där hade vi sötaste servitrisen någonsin, hon va 20 o ville börja hänga med oss så vi bytte nummer haha! SKÖN.
 
10.23 gick tåget till city o det var nog den snabbaste tågresan hittills, haha! Går fort när man har roligt! Väl framme vid Grand Central vinkade vi in en taxi och tog oss till Catch där vi skulle möta upp vår promoter, hängde lite där men de va kassssss musik..Slutade i vilket fall med att vi tappa bort honom tillslut och då sket vi i allt för det va sååå kallt (nej jag lär mig aldrig...) så vi gick 1235134135 block för att äntligen få äta lite donken, hängde där i en timme o passade på o skypa med mamma o pappa! Så random haha...
 
Helt plöstligt kommer vakten o säger att dom stänger (24/7 donken?? dont get it..) så vi går nerför trappen o ska gå ut - då har idioten låst dörrarna?!?! Vi bara ehhhhh?? Så när han kommer ner sen för o öppna så frågar jag "Hur kan ni ha det låst här?? Tänk om det börjar brinna eller något?" får till svar "Bitch, please.." SAY WHAT? jag kontrar med "excuse me, did you just said bitch please?" och får som svar: "ehh...ehh...I said MISS please" Idiot. Jag hör skillnad på bitch o miss, promise.
 
Irriterade tog vi taxi igen till Grand central som visade sig öppna vid 5.30 så det var endast små inhängnade områden man kunde vänta i, vi fick i alla fall vara inomhus - tillsammans med spyor, uteliggare och andra fulla människor. Låter det inte glammigt så säg???
 
Tjugo i sex gick iaf ääntligen tågeet hem och jag slockna direkt, när vi kom till Bronxville tog vi taxi hem till mig för det var FREEEEZING kallt, vi båda däckade gött i min säng när vi kom hem säger jag bara.
 
-------

B&J gå o häng er

2013-04-20 | 02:06:13
OOOOSÅ va de det där med o blogga. Blä.
 
Denna helgen har jag helledigt i alla fall, SÅ GLADDD!!! iiihhh! Lördagen kommer först bestå av shopping i White Plains för att sedan inta city i partymode tillsammans med Sarah!
Kom inte ihåg när jag skrev sist, så var tvungen att kolla o det visade sig vara i söndags... ops sorry!
Men har inte hänt något särskillt faktiskt.. I måndags startade jag dagen med att dra till ett friidrottsområde som finns vid skolan o körde lite intervaller o powerwalk. I tisdags startade jag dagen istället med en riktig jäkla frulle hos min LCC tillsammans med en jädra massa andra aupairer i mitt område. Och jag är inte längre den som är nyast här WOOHO! haha
Onsdags? Jobbade 8-6 o på kvällen mötte jag upp Sarah, blev en frozen yoghurt och en kaffe - mys!
Torsdags? Jobbade 7.30-6 o när jag slutat fixade jag lite käk o sen drog jag till gymmet - crosstrainer o bandet!
Och idaaaag hehehe! Började vid 9 och hade R själv fram till 2.30 då jag gick till skolan för att möta upp min värdmamma för att byta R + vagn mot D&I+bil. Hängde nån timme vid lekparken med dom stora innan vi drog hem, bytte om o jag tog dom till deras Martial arts, när vi kom hem hade min VM gjort färdigt middagen så vi käkade o åt lite glass efteråt..helt ärligt! Ben&Jerry, släng er i väggen! Detta måste seriöst vara den godaste glass jag ätit!!!
 
Chokladglass med cookie dough och typ kaksmuls-swirl, bara det att denna kaksmuls-swirl smakar liknande Marabou Saltlakrits = jag var i himlen! Wahh, nya drogen heheheh.
 
Btw, jag har anmält mig till en weekendkurs också! Så 4 o 18 Maj + 1 Juni kommer jag befinna mig i ett klassrum i city för att sedan 14-16 Juni åka en weekend till Niagarafallen i Kanada! WOOPP, hur awesome??
 
 
Turkey Hill - den nya Ben&Jerry.
-------

kaoz manneN

2013-04-14 | 23:07:27
Söndag igen. Har sagt det förut o säger det igen, vart f a n tar veckorna vägen?
Whaaatever! Helgen är snart över men för mig spelar det ingen roll då jag liksom inte har helgkänslor här, förutom den helgen då jag har helledigt...
 
Igår jobbade jag 8-6, och på kvällen slängde jag mig på sängen med datorn i knät. Sen fick jag nog, sa till mig själv "Du bor i New York, 30 min från City, o du avstår möjligheten att gå ut o ha kul?" Såååå, smsade Malin o sa att jag joinar dom ändå o efter det var det rääääzerfix. Haha! Tåg tåget vid nio till Grand central, mötte upp Rebecka, Malin o Claudia för att sen dra vidare till nått ställe jag inte minns namnet på. Spelades bra musik i alla fall o helt okej mycket folk! Drog vidare till nått annat ställe efteråt o när det stängde runt 4-tiden drog jag med hem till Rebeckas ragg för att ha någonstans att sova, eller ja, 2 timmar i alla fall. Han bodde i Soho o det var första gången jag var där men absolut inte sista, skön känsla där så ska dit igen för o utforska mer!
 
På morgonen tog jag subwayen till uptown för att möta Malin som sov på annat håll, käka äcklig frukost sen mötte vi Rebecka vid Times Square innan dom var tvunga att springa till tåget och jag gick för att möta Sandra. Gled runt i lite butiker o käka på nått schysst ställe, sen kände jag att min trötthet tog över - tåget hem var fan en plåga, fick tvinga mina ögon att va öppna haha...
 
När jag kom hem möttes jag av mina värdbarn + värdmamma, kände dock mest att jag ville upp o slänga mig på sängen så när frågan "Can we play tagball?" kom från D och min VM säger "I said no, D" så kunde jag inte vara mer tacksam. Tycker det känns skönt att min familj vet om att det är viktigt att ha sin "off-tid" som aupair.
 
Btw, stod brownies vid spisen också när jag kom hem som dom bakat, smakade o satan så goda. Satt fint i kistan!
 
 




-------

trött gnu

2013-04-12 | 03:07:55
Torsdag förbi. Heerre min gud vad fort dagarna gåååår!!!
 
Igår så kom som sagt Sarah hit o vi drog o käka på en italiensk resturang, blev en sallad o när den var uppkäkad joinade Waleria oss. Det kom KOLSVARTA moln under tiden vi satt där o sen braka det loss - ööööösregn o blixtrar hej vilt! Fick ett sms av min värdmamma "R u Okay?" haha..
 
Drog till Starbucks för en kaffe efteråt o bäste Jaymes jobbade, den mannen. Så - jäkla - rolig.
 
Idag hade jag en av mina älskade långdagar igen. 7.30 - 6.. Gick förvånansvärt fort ändå. La R för nap vid 10.30 o hon sov tack o lov "länge" - ända till 12.10 så fick ett litet brake. När hon vaknade gav jag oss båda lunch o sen drog jag ut på promenad i en timme. Back home lekte vi lite innan jag gav henne flaskan, dom stora kom hem o gav dom snack sen åkte jag med D till hennes Martial arts (ÄNTLIGEN kan jag få köra bilen själv nu, försäkringsbolaget har gett mina värdföräldrar a really hard time så att säga, dom har kämpat med att få in mig under försäkringen o nu äntligen är jag det haha) var back home 5.30 o vid 6 var jag off.
 
Käkade lite sen drog jag med Waleria för att äta hennes sista frozen yoghurt, sen blev det hejdå eftersom hon drar hem till Tyskland imorgon! SUGER.
 
Btw, mamma o pappa har bokat sin resa hit! 15 augusti är det vi tre på ett hotell strax utanför NYC. Åh, så underbart!!
 
http://distilleryimage1.s3.amazonaws.com/a04c7696a22a11e28dc022000a1f8c21_7.jpg
 
Diggar min solbränna annars, idag är det dock brunare! Äntligen lite färg på kroppen, woopppie
-------

SUG

2013-04-12 | 02:56:00
Tänk dig att du hänger med en person varje dag i 1,5 månad. Ni inkluderar varandra i alla planer och det är inte längre en fråga på sms "Ska vi göra något ikväll?" utan det är "Vad gör vi ikväll?". Sen helt plötsligt så flyttar denna person till en annan världsdel, 6 timmars tidsskillnad o inte längre 10 minuters promenad.
 
Det suger. Jävla tysk. Waleria, I hate you.
 
http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/98d7af72941311e2b41b22000a1f9a15_7.jpg
-------

new bikini

2013-04-10 | 22:44:32
HEEEYYYYAA!
Klickade precis hem en bikini från VS som jag kikat på såååå länge, nu när den va på sale så kunde jag inte låta bli! Sååå fin! Och eftersom det numera verkar vara bikiniväder så kände jag att det var lika bra.
 
Har fått en äcklig jäkla bonnabränna bara för jag va ute så länge igår i linne o shorts... Röd som en tomat o svider som fan. Haha igår när jag gick i en affär så ser jag hur en kvinna kollar på mitt bröst (där det är värst) o säger "Auch" haha.
 
Som sagt, sjukt nice väder här just nu - 25 grader o blå himmel. Jag NJUTER!!! Solar o glider runt i shorts o äter  frozen yoghurt! MUMS. Är ledig idag så började dagen med frukost ute för att sen svira om till bikini för solning, pratade med Malin under tiden vilket var kul då vi inte pratat sen jag kom hit!!!
Sen kom det moln, gav upp o gick in för o duscha osv. drog sen med Waleria o köpte (hehe) frozen yoghurt o sen hem till henne för att sola på trädgården då solen kom tillbaka. Drog hem, käka lite o nu sitter jag här o vilar lite från solen, ikväll - eller ja om typ 2 timmar så kommer Sarah (svennnenennenebanan) hit från Scarsdale/Hartsdale o så ska vi sätta oss ner nånstans o njuta det sista i solen! Sen får vi se vart kvällen tar oss.
 
Btw, såg igår min andra motorcykel sen jag kom hit - vår och sommartecken! (tänker på dig pappsi)
 
 
Överdelen jag köpte, sen köpte jag ett par hallonrosa trosor till - peeerfekt!
 
Btw, igår var det poolkillar här o fixade våran pool, typ reningsmedel o massa grejer i! Så inom kort kommer vi börja använda den, woooho! Barnen glada, Zandra glad! haha
 
 
-------

indian food

2013-04-06 | 01:59:11
Namaste! (ja, jag googlade - det är Hej på hindi! haha)
Jobbat läänge idag också, sjukt trött. Har en 10 timmars dag imorgon också sen är jag ledig en dag, hehhe WOYY! Har varit i princip själv med bebis hela dagen, så vi har varit ute på promenad x 2 i det fina vädret, helt ärligt - svensk sommarvärme här i Bronxville! Jag är så glaaaaaad!!! Folk går runt i shorts o t-shirts, o jag som inte tog med mig några sommarkläder hit för att jag tänkte att det kan jag köpa här. En jädra tur att det blir city på söndag så jag kan inhandla sommarkläder HEHEHE!
 
Sa till min värdmamma idag att det är som förra årets svenska sommar idag, hon kollade på mig o skakade på huvudet o sa "detta är ändå ganska kallt, det är ju bara tidig vår..du kommer koka bort när sommaren väl är här". Vad känner jag då? Jo, jag hoppas innerligt att jag kommer vänja mig vid värmen och tackar gudarna för att vi har pool!
 
Vid strax efter sju kom min värdpappa hem med maaassa indisk mat (han är halvt indisk) o jag trodde det skulle vara mycket starkare, men fick som förklaring att han inte förstod vad dom gjort med maten den här gången för att det som sagt - inte var starkt. Gott var det i vilket fall o han åt med händerna som en riktig indier, själv åt jag med kniv o gaffel som en riktig svenne! höhö
 
Resten av kvällen ska jag chilla galet i mitt lilla vindsvåningsrum som jag tycker väldigt mycket om! Kan hända att det slinker ner lite svenskt godis också, återstår att se!
 
(Btw, 40 dagar i USA idag. Konstig känsla att inte sakna "hemma" något överhuvudtaget! Trodde det skulle ta en vecka sen skulle jag bryta ihop. haha)
 
 
Right now, multitasking! Dator, TV o mobilen! såå de ska va i dagens samhälle
-------

frossar

2013-04-05 | 03:25:13
Kom hem för drygt 30 min sen efter att käkat på Red Lobster med Waleria, Mara o Julia - alla tyskar! haha
Julia har genomgått en rematch och har fått en ny familj i Connecticut o flyttar imorgon, så var en liten hejdå-middag! Red lobster då, har ätit väldigt mycket godare mat och servicen va dålig. Så det blev mitt första o sista besök där idag! Just nu sitter jag o frossar mitt svenska godis jag fick tidigare i veckan, asså trodde aldrig att jag skulle bli så lycklig över lite godis. Men godiset här smakar likadant alltihop, kemikalier typ. Bakverken är dock goda!
 
Annars då? Jofan de rullar.
Nää men jobbat lång dag idag, 7.30am-6pm! Gick fina fisken och dagen gick konstigt nog fort. Våren verkar vara här för att stanna och det gör mig l y c k l i g.
 
Min värdmamma visade mig ett inbjudningskort till en bröllop idag, o inte vilket som helst utan det är en av deras aupairer dom hade för ett par år sedan - hon hittade en kille här o är fortfarande kvar o ska gifta sig i september! Låter inte det som en bra idé mamma o pappa? ;)
 
Förresten, för er som inte vet åker Waleria hem nästa fredag (BIG F*CKING SADFACE) pga. att hon har fått ett bra jobb/studie-erbjudande i Tyskland som hon inte kan tacka nej till. I vilket fall berättade jag det för min värdmamma idag o hon frågade om inte det var min närmaste vän här, jo det är det svarar jag o efter en liten stund säger hon "men vad ska du göra nu då när hon åker?". Fick känslan av att hon blev orolig för att jag vill lämna också bara för att två av mina kompisar lämnar nu i dagarna. MEEEN hon kan va lugn, jag ska ingenstans!
 
På tal om rematch osånt, jag tycker så synd om dom som måste genomgå rematch. Man går liksom hemma i månader för att äntligen få komma hit, sen går det ett fåtal veckor här o sen inser man att det inte funkar i familjen. Måste vara så otroligt jobbigt att inte veta att om man fortfarande stannar efter två veckor eller är hemma. Ens liv man hade förväntningar på innan här bara bryts ner!
Är så otroligt glad att jag hamnat i en familj jag trivs i, jag skulle inte vilja säga att jag känner mig som en familjemedlem - men att jag känner mig som hemma. Och på något sätt känns det som att det är såhär båda parter vill ha det. Anyway, som det känns hittills så kommer det vara här jag spenderar hela mitt år i USA.
 
Godnatt USA, Godmorgon Sverige!
 
 
godaste som finns!!!!
-------

CREDIT CARD

2013-04-03 | 23:24:22
Var på Citibank idag o fixade ett bankkort, finally! Känns bättre o ha ett kort här med alla pengar på oså är de säkrare! Valde Citibank för att det är en stor bankkedja o dessutom så jobbar min värdpappa inom den banken så var nog lika bra ;) hahah. Gick o åt Frozen Yoghurt med Julia efter o även en kaffe på Starbucks!
 
Jobbade igår mellan 1-8 o på morgonen innan tog jag 1 timmes PW o när jag slutade drog jag o Waleria till gymmet i två timmar. Brände 950 kalorier igår o fan jag är hungrig heeela tiden hahaha! Har blivit kalorifreak här bara för att dom skriver hur mycket kalorier allt innehåller här, på allt verkligen haha! Om du går på resturang kan du se hur mycket varje rätt innehåller också :) Tycker det är skitbra faktiskt!
 
Mormorn är typ chockad haha! Imorse när jag skulle till gymmet igen så sa hon "IGEN? du va ju där så länge igår" då sa jag att jag va ju där i måndags också o hon sa "ja men måndagar är en vanlig gymdag, men tre dagar i rad??" haha! Hon förstår nog inte det där med tränande ;)
 
Btw, I var så söt igår! Han har en stor världskarta på sin vägg o så sa han att han ville visa mig en sak:
"You see, it looks like Sweden is so far away from here, but when we drove to pick you up it was so close, just a few minutes, so it's not far away at all"
Han trodde alltså att dom hade kört till Sverige när dom hämtade mig på orientation, hahah så gulligt!
 
-------

Förlååt

2013-04-02 | 15:02:00

"Ska försöka göra iaf ett inlägg varje dag"

Så löd min mening när jag va hemma i Sverige! Men helt ärligt, jag hinner inteee!!! När jag inte jobbar så drar jag ut o kommer hem igen sent o går o lägger mig direkt..men det är väl bra egentligen :) höhö

Anyway! Idag vaknade jag tidigare än jag behövde så passar väl på då ;) klockan tio hämtar Waleria upp mig o vi drar till gymmet igen, GÖTTMOS! Körde igår också - 45 min på crosstrainer o 30 min på bandet och jag brände sisådär 600 kalorier! Blir samma idag har jag planerat :)

Meen sen sist då:

- besökt bortanical garden
- besökt bronx zoo
- gått på bio o sett Olympus has fallen (SE DEN!)
- ätit två ggr på tgif (fett god mat och deras varma brownie är för god för mitt eget bästa)
- hängde i NYC under lördagsnatten och missade sista tåget hem så fick ta taxi från city, haha! Waleria o jag kommer ha fina minnen från den natten, men dom låter jag stanna hos oss!
- njutit av vårvärmen
- myskväll med Sarah
- fått paket från Sverige (att svenskt godis kan göra mig så lycklig!)
- gyyymmet

Tror det var allt! På 1 vecka. Gör som sagt något hela tiden på min lediga tid hehehe!

Ska försöka bättra på min uppdatering, promise!

 

-------

RSS 2.0